


Kategori: Mousserande viner
Alkoholhalt: 12%
Ursprungsland: Frankrike
Ursprung: Champagne
Producent: Palmer & Co
Leverantör: Oenoforos
Volym/Pris/Sbid: 750 ml/264 Kr/ 786701
Producenten/leverantörens egen beskrivning
Färg: Gyllene.
Doft: Mycket frisk doft med ren äpplig frukt, inslag av rostat bröd, citrus och mineral.
Smak: Torr, välstrukturerad och mycket frisk smak med äpplig och tropisk frukt, inslag av grapefrukt och kritig mineral - smakrikt och långt med elegant tyngd.
Passar till: Aperitif och elegantare rätter av fisk och skaldjur.
Tillverkning & lagring: Efter jäsning på temperaturkontrollerade ståltankar med fullständig malolaktisk jäsning har vinet genomgått den andra, kolsyregivande, jäsningen på butelj. Årgångsbetecknad champagne måste buteljlagras minst 3 år innan jästfällningen tas bort, på franska kallat dégorgement. Kan sparas 5-7 år.
Alkoholhalt: 12%
Ursprungsland: Frankrike
Ursprung: Champagne
Producent: Palmer & Co
Leverantör: Oenoforos
Volym/Pris/Sbid: 750 ml/264 Kr/ 786701
Producenten/leverantörens egen beskrivning
Färg: Gyllene.
Doft: Mycket frisk doft med ren äpplig frukt, inslag av rostat bröd, citrus och mineral.
Smak: Torr, välstrukturerad och mycket frisk smak med äpplig och tropisk frukt, inslag av grapefrukt och kritig mineral - smakrikt och långt med elegant tyngd.
Passar till: Aperitif och elegantare rätter av fisk och skaldjur.
Tillverkning & lagring: Efter jäsning på temperaturkontrollerade ståltankar med fullständig malolaktisk jäsning har vinet genomgått den andra, kolsyregivande, jäsningen på butelj. Årgångsbetecknad champagne måste buteljlagras minst 3 år innan jästfällningen tas bort, på franska kallat dégorgement. Kan sparas 5-7 år.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar