


Kategori: Mousserande viner
Druva: Chardonnay
Alkoholhalt: 12,5%
Ursprungsland: Frankrike
Ursprung: Champagne
Producent: Ruinart
Leverantör: Winepartners
Volym/Pris/Sbid: 750 ml/479 Kr/ 8829101
Producenten/leverantörens egen beskrivning
Beskrivning: Stor finessfull och elegant doft med härlig komplexitet. Smaken är fyllig och rik på aromer, bra kraft med en härlig champagnekaraktär, lång välsmakande avslutning
Framställning: Vinet genomgår både alkohol och malolaktiskt jäsning vid en temperatur på 18-20 C, sedan sker kolsyrejäsning i ca 35-42 dagar vid 11C. Vinet lagras i 6 år innan det släpps till försäljning.
Lagringsmöjligheter: Perfekt att avnjuta nu men går också att lagra under många år om optimala lagringsförhållanden finns.
Passar bra till: Att njuta av men den komplexa karaktären gör att den går utmärkt att servera till både fisk- och ljusare kötträtter.
Druva: Chardonnay
Alkoholhalt: 12,5%
Ursprungsland: Frankrike
Ursprung: Champagne
Producent: Ruinart
Leverantör: Winepartners
Volym/Pris/Sbid: 750 ml/479 Kr/ 8829101
Producenten/leverantörens egen beskrivning
Beskrivning: Stor finessfull och elegant doft med härlig komplexitet. Smaken är fyllig och rik på aromer, bra kraft med en härlig champagnekaraktär, lång välsmakande avslutning
Framställning: Vinet genomgår både alkohol och malolaktiskt jäsning vid en temperatur på 18-20 C, sedan sker kolsyrejäsning i ca 35-42 dagar vid 11C. Vinet lagras i 6 år innan det släpps till försäljning.
Lagringsmöjligheter: Perfekt att avnjuta nu men går också att lagra under många år om optimala lagringsförhållanden finns.
Passar bra till: Att njuta av men den komplexa karaktären gör att den går utmärkt att servera till både fisk- och ljusare kötträtter.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar