fredag 9 november 2012

Veckans vin - Jacobsdal Pinotage 2010, 99 kr (nr 22055)
Pinotage, druvan från Sydafrika. Väldigt speciell på många sätt. Antingen gillar man den eller så tycker man helt enkelt inte om den, säger de flesta. Jag håller inte med. Ibland är den fantastisk och ibland inte alls god.

Doftar björnklister. Någon typ av kåda kanske?

Smaken är kraftfull, sydafrikansk hetta som tilltalar. Jacobsdal kan väl räknas som en klassiker på Systembolaget.  Funkar bra till nötkött eller krokodil. Om du har nån hemma.

Här kan du läsa mer om vinet.

1 kommentar:

 1. Hej,

  Besökstoppen är en helt ny bloggtopplista som har fiffiga funktioner som att kunna knyta etiketter till sitt konto och en sökfunktion på sidan. Detta för att bloggläsare ska kunna hitta nya bloggar på ett enkelt sätt. Hela idén med Besökstoppen är att sidan riktar sig främst till bloggläsare och inte bara bloggare, som andra topplistor riktar sig till.

  Medlemmar får en lättillgänglig och snyggt presenterad statistik och självklart kommer det generera mer besök till er blogg eftersom fler kommer att uppmärksamma den via Besökstoppen. Medlemskap är så klart gratis.

  Vi kommer att satsa mycket på Besökstoppen så att den kommer att nå en bred publik, så missa inte chansen att vara med ifrån början. De 100 första bloggare som registerar sig kommer även att få synas i reklamspotten under en veckas tid när Besökstoppen har börjat bli populär. Detta som ett tack till Er som är med ifrån början.

  Mvh
  Besökstoppen

  SvaraRadera